0

8/1

Pálya típusa: Precíziós

Felszerelés: távcsővel szerelt 0,22- es kispuska. + egy maroklőfegyver egy db lőszerrel. Akinek nincs mi adunk és lőszert is, és kizárólag csak azt a lőszert használhatja, természetesen persze csapat társ is adhat kölcsön fegyvert a jogszabályban meghatározottak alapján. A mi puskánkkal a pálya kezdése előtt 3 perce van 3 próba lövés leadására. A4-es lapra- és nem mehetsz ki megnézni, csak távcsövön keresztül elemezheted-, Aki viszont saját puskát hoz, nem lőhet próbát. 5 lövést kell leadni.

Célok: Egy fémbukó cél. Kicsi alakos arcos, fegyveres és fegyvertelen célok, “akik a repülőn utaznak”, ha bármifajta hasonlóságot vélsz felfedezni a Delta Force című csodálatos filmen lévő tenoristákkal kapcsolatban, az mind csak a véletlen műve 😀 kereső távcső használható, amit a lövő hoz magával- és végig minden felszerelést birtokolni kell.

Végrehajtás: A lövő az óra sípjelére a kiindulási pontba megy és a tetszőleges pozícióból támadja a repülő ablakában lévő fegyveres túszejtőket- DE mind a 3 bójától kötelezően lőnie kell! Itt nincs olyan eljárási hiba, hogy “jajj elfelejtettem” aki itt nem megy tovább annak az egész pálya nullás! Szóval – az ő általa gondolt cél mennyiségre leadja a lövést, majd tovább halad a kijelölt “harci ösvényen” – a fegyvert is egyéb eszközöket magával kell, vigye, amit használni akar. Ha az utolsó lövést is leadta, akkor kötelező puskaürítés és asztalra helyezés után le kell adnia egy lövést egy kongatóra-, Ami leállítja az órát. Ezt a puska ürítése után külön utasítás nélkül magától kell azonnal végrehajtania a versenyzőnek.