0

3/1

Pálya típusa: Taktikai

Célanyag: 2 D papír fegyveres alakos

Szükséges felszerelés: Pisztoly + 2×10 lőszer (tetszőleges tárakban, pl. akinek csak 8- as tára van, 3 felé ossza a 20 lőszert) Egy tárba maximum 10 lőszer tölthető!

Végrehajtás:

  • A lövész behatol az épületrendszerbe, felkutatja és semlegesíti a fegyveres bűnözőket, akik őrá fegyveresen veszélyt jelenthetnek, és 2 lövéssel semlegesíti azokat, DE közben nem veszélyeztet vétlen személyeket, amelyek a fegyveresek közt lehetnek.
  • Ha esetleg a felkutatás közben a fegyveres támadók könnygázt vetnek be a menekülésük érdekében akkor : a fegyverét üríti- tokba teszi- gázálarcot felveszi majd fegyverét újra töltve tovább harcol ….b, fegyverét feszteleníti ( de a bebiztosítás nem elégséges, olyan fegyvereken amelyeken csak egy külső manuális biztosító van) tokba teszi- a gázálarcot felveszi és szigorúan az első lövést revolverezve adja le- persze ez a kakasos fegyverekre vonatkozik.
  • A gázálarc felvétele esetében a fedezék használat kiemelten fontos. Az óra akkor áll meg, ha a lövész úgy dönt, hogy végzett az épületben, a bírónak jelzi ezt és a középső szobában lead egy lövést a kongató-fémre, amely az órát megállítja.
  • Tármegtartós.